Tijdlijn & Wedstrijdverloop

 

30 september: Deadline Prijsvraag

Ideeën en voorstellen dienen vóór 30 september om 23:59 te zijn geüpload via deze website.

 

Eind oktober: Bekendmaking 10 genomineerden  

 

Medio november: Finale avond

De genomineerden worden uitgenodigd om hun idee te presenteren tijdens een speciale bijeenkomst met bij de Veluwe betrokken organisaties en overige belangstellenden. De genomineerden krijgen de mogelijkheid om hun idee extra toe te lichten, aan te geven welke rol zij willen spelen in de realisatie en stil te staan bij wat er voor nodig is om het idee te realiseren. Het deelnemende publiek krijgt de mogelijkheid vragen te stellen, feedback te geven en hun eigen ideeën rondom de winnende inzendingen te delen.

Aan het eind van de avond wordt er door de jury bekend gemaakt wie de Prijsvraag heeft gewonnen én welke winnaar(s) worden uitgenodigd voor een vervolgafspraak om kans te maken op een deel van het realisatiebudget.

 

November en december 2017: Vervolgafspraken met de finalisten

In november zullen één of meerdere vervolgafspraken plaatsvinden met de geselecteerde winnaars om tot een degelijk plan van aanpak te komen én tot de toekenning van het uitvoeringsbudget. Dit kan een bedrag zijn tussen de €5.000,- en €50.000,- zijn (afhankelijk van de benodigde middelen). 

De intentie is om de realisatie van de winnende ideeën zoveel mogelijk door de finalisten zelf te laten doen. De provincie biedt uiteraard haar netwerk en expertise aan om de kans op een snelle en succesvolle realisatie te vergroten.
 

Januari 2018: Start realisatie van de winnende ideeën!

Zodra de het realisatiebudget is toegekend kan er gestart worden met de realisatie van de winnende ideeën.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!